Най-използвания софтуер в България за анализ на строителни конструкции навърши 20 години

Вече 20 години на пазара присъства TOWER, мощен и надежден софтуер, с добра поддръжка, който помага на хиляди иженери от различни държави да се справят с проблемите на съвременното строително инженерство.

Интуитивният интерфейс на програмата предразполага към изключителна гъвкавост по време на проектантския процес. Моделите се построяват много бързо и лесно сравнение с конкурентни продукти. Възможността за вмъкване в програмата на файлове с разширение *.ifc свързва TOWER с най-популярните BIM софтуери. Благодарение на 64-битовата архитектура сложните математически задачи се решават достатъчно бързо.

TOWER 7 помага на потребителите да се справят бързо и лесно с „предизвикателството“- Еврокод. Автоматизирани са сложни и трудоемки процедури:

 • Проверка за регулярност на сградата в план
 • Проверка на междуетажните премествания
 • Проверка за необходимост от отчитане на проверките от втори ред
 • Капацитивно завишаване на срязващите сили в стоманобетонни стени
 • Опънно отместване на диаграмата на огъващия момент в стени
 • Капацитивно оразмеряване на стоманобетонни противоземетръсни рамки
 • Оразмеряване на стоманобетонни плочи и греди
 • Опънно отместване на моментовата диаграма при стоманобетонни греди
 • Проверки за пукнатини и провисване при стоманобетонни елементи
 • Оразмеряване на предварително напреганти стоманобетонни елементи
 • Оразмеряване на стоманени и дървени сечения

Съществува бърза и лесна връзка между програмите продукти Tower, ArmCAD и MetalStudio-други софтуери предлагани от създателите на TOWER – Radimpex Softwe

ArmCAD e програма работеща в чертожната среда на AutоCAD или на BricsCAD и автоматизира процеса на изготвяне на висококачествени армировъчни планове. Автоматизира процеса на изчертаване, като по този начин намалява до минимум възможността от допускане на технически грешки. Има възможност за автоматизирано изчертаване на армировъчни планове на елементи изчислени чрез TOWER. Автоматизиран е процеса на разкрой на армировъчни заварени мрежи, като се достига икономия от десетки проценти. Гредовите елементи могат да бъдат изчертани както по шаблони, така и „ръчно“, което не поставя граници в геометрията на конструкцията. Разрезите през гредите се изчертават автоматично и се коригират веднага при промяна на армировката в дадената греда. Буквално с натискането на 1 бутон потребителя има достъп до подробна фигурна спецификация на армировъчните пръти в целия обект.

Metal Studio е програма от най-висок клас за създаване на висококачествени професионални чертежи на метални конструкции, която работи под платформата на AutoCAD. Програмата Metal Studio ви позволява да създадете и прилежаща проектна документация, отговаряща и на най-високите съвременни изисквания, включваща обща и детайлна спецификация и справки. Голямата лекота и скорост при  работа, заедно с изключителната фукнционалност и гъвкавост, са успешно съчетани в програмата Metal Studio. Високата степен на интеграция с програмата AutoCAD дава възможност на сложни обекти, създадени с Metal Studio, да имат поведение на стандартни AutoCAD обекти.

Потребителите на софтуера предлаган от нас могат да разчитат на ежедневна поддръжка от екип инженери и да задават своите въпроси относно казуси възникнали при моделирането и изчертаването на конструкциите си.

МОЖЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ПРОМОЦИЯ НА ВАГ ООД, ПО СЛУЧАЙ ГОДИШНИНАТА НА TOWER!

Имате възможност до края на годината да закупите програмите TOWER 7, ARMCAD 6 или Metal Studio с отстъпки до 30 % при следната условия:

 • При закупуване на една от програмите отстъпка 10%

 • При закупуване на две от програмите   отстъпка 20%

 • При закупуване на трите програми  отстъпка 30%

Промоцията е валидна до 31.12.2017! Отстъпката се начислява върху цените, обявени в ценовата листа. Промоцията не важи за допълнителни работни места, допълнителни модули към Tower и ъпгрейди.

Повече за възможностите на Tower 7, ArmCAD 6 и Metal Studio можете да видите тук.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.